3D-Design

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Înălțime

Lățime tapet

Lățime

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 28 de rezultate

Tapet elegant 3D pentru transformarea unui interior.

Designul interior într-o casă sau un apartament joacă un rol major, oferind un sentiment de confort și reflectând caracterul proprietarului. Când sarcina este să transformi camera de zi, bucătăria sau dormitorul fără timp și bani exorbitanti, imaginile de fundal 3D vin în ajutor. Principala lor diferență este capacitatea de a crea iluzia unui model tridimensional, iar o varietate de imagini vă permite să creați o compoziție de design, ținând cont de preferințele individuale. Puteți alege și cumpăra imagini de fundal foto cu efect 3D în condiții atractive din magazinul nostru specializat. Site-ul tapete.md prezintă variante originale de la producători de top din Italia, Olanda, Germania, Franța, Belgia. În doar câteva minute, puteți găsi și comanda un material de finisare cu caracteristici optime, iar noi vă vom asigura livrarea promptă în Chișinău și în toată Moldova.

Argumente în favoarea achiziționării tapetului 3D

Tapetul modern cu o imagine imprimată câștigă din ce în ce mai mulți fani în fiecare an, iar acest lucru este destul de de înțeles, având în vedere numeroasele lor avantaje, precum:
 •  100% prietenos cu mediul (potrivit chiar și pentru camerele copiilor);
 • ușurință de lipire;
 • varietate de desene pentru toate gusturile;
 • rezistenta la influenta razelor ultraviolete;
 • posibilitatea de curățare rapidă de murdărie și praf chiar și fără utilizarea detergenților;
 • capacitatea de a masca imperfecțiunile suprafeței.
Puteți cumpăra tapete foto 3D pentru casa sau apartamentul dvs.,pentru a vă mări vizual spațiul liber, pentru a implementa idei creative la transformarea camerelor, precum și pentru a crea un accent luminos sau a evidenția zonele funcționale. Important e că- materialul este de înaltă calitate, iar magazinul nostru online poate garanta acest lucru cooperând cu producătorii europeni cunoscuți fără intermediari.

Caracteristicile de lipire a pereților cu ajutorul tapetului tridimensional.

Chiar și un nespecialist în lucrări de reparații poate face față lipirii dacă doriți, trebuie doar să țineți cont de o serie de nuanțe:
 1. Înainte de a fixa tapetul 3D, suprafața trebuie nivelată,dacă există nereguli puternice. De asemenea, va fi necesar un grund.
 2. Procesul de lipire este efectuat „de la cap la cap”, astfel încât imagines să fie clară și să se asigure un efect tridimensional.
 3. Trebuie să utilizați un nivel, astfel încât lipirea să se desfășoare fără probleme și să nu să se suprapună.
 4. Durabilitatea stratului de acoperire depinde direct de adezivul folosit, așa că alegerea acestuia trebuie luată foarte în serios.
 5. Principalele condiții pentru finalizarea cu succes a lucrărilor sunt absența curenților de aer, temperatura este de 18-20 de grade în timpul zilei după ce

Cum să alegi un desen perfect

Cumpărarea tapetului foto 3D este un proces responsabil, iar selecția unei imagini pe care o veți privi mult timp,merită o atenție specială. Ar trebui să se încadreze organic în compoziția generală, să nu provoace tensiune și, desigur, să evoce emoții pozitive. În căutarea imaginii perfecte, vă recomandăm să țineți cont de sfaturile experților în design interior:
 • modelele în nuanțe neutre sunt potrivite pentru dormitor - peisaje, vederi la oraș, anotimpuri, motive florale;
 • pentru living, variatiile cu forme geometrice, abstractizare sau elemente arhitecturale vor fi o alegere excelenta;
 • În bucătărie se va privi foarte bine o acoperire, care prezintă zgârie nori, clădiri vechi, compoziții futuriste.
O varietate de modele din catalogul Lumea Tapetelor vă va permite să găsiți tapetul foto volumetric perfect pentru orice cameră. Clienții noștri au la dispoziție mărfuri din diferite categorii de preț - studiază și plasează o comandă în orice moment!