Livrare produse

Informații livrare și returnare a produsului

Livrare în or. Chișinău

 • Livrare gratuită de la 2999 lei in 24-48 ore de la efectuarea comenzii in or.Chișinău;
 • Livrarea 55 lei – în 24-48 ore de la efectuarea comenzii;
 • Express-livrare în decurs de 4 ore – 100 lei.

Livrare în raza de 20 km de la or. Chișinău

 • Livrare 100 lei în 48 ore de la efectuarea comenzii;

Livrare repetată

În cazurile în care cumpărătorul nu este la locul livrării la timpul stabilit în prealabil, sau adresa indicată este gresită – se efectuează livrare repetată pentru care se achită suma de 100 de lei. Aceeași condiție este valabilă și pentru returnarea produsului.

Achitarea comenzii

Clienții noștri pot alege una dintre următoarele modalități de plată:

 • achitare la livrare in numerar;
 • achitare la livrare cu cardul bancar;
 • achitare prin transfer bancar.

Primirea comenzii

 • Verificați complectația fiecarui produs comandat, corectitudinea îndeplinirii documentelor însoțitoare.
 • Verificați lipsa deteriorărilor vizibile.

În cazul depistării unui defect, vă rugăm să contactați consultanții noștri la nr. de tel.: 022 815 192, 060 101 040. Vom schimba produsul defectat pe unul asemănător sau pe un model ales de către Dvs sau Vă vom rambursa suma achitată. Consultanții noștri Vă vor explica procedura de schimb, și vor soluționa problema cât mai curând posibil. Compania Niavita depune toate eforturile pentru a respecta termenul de livrare indicat pe site sau stabilit de către client la efectuarea comenzii; totuși, sunt posibile rețineri de livrare din cauza unor circumstanțe neprevăzute, care apar nu din vina Vânzătorului.

Returnarea mărfurilor

La Lumea Tapetelor la fel cum ai cumparat simplu, poti sa returnezi usor produsele. Conform Legii nr. 105 din 13 martie 2003, majoritatea produselor pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice.

Livrare produse - Lumea Tapetelor

Conditii generale pentru returnarea produselor:

 1. Produsele achiziționate prin intermediul site-ului Lumea Tapetelor sau magazinele fizice , pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice, de la efectuarea cumpărăturii.
 2. Produsele care urmează să fie returnate, trebuie să fie in aceeași stare in care au fost primite, ambalate ăn folia lor de protecție, insoțite de eticheta originală și cecul . Nu se pot returna produsele, care s-au deteriorat in urma manipulării necorespunzătoare de către Cumpărător.

Cum pot returna un produs?

 1. Pentru a returna un produs trebuie sa completezi formularul de retur.
 2. Adresa unde puteti trimite produsele in caz de retur: MD-2002 Chișinău,sect. Botanica, str.Salcîmilor 28 : Showroom Lumea Tapetelor.
 3. Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta in momentul preluării de către LUMEA TAPETELOR, altfel coletul poate fi refuzat.
 4. Dupa verificarea produselor, dacă se constata că sunt intacte, in termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestora va fi virată in contul bancar, furnizat de către Client.

ATENȚIE!! Nu preluăm nici un produs returnat, pentru care nu s-a completat formularul de retur.