Art-Deco

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Colecții

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Lățime tapet

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 73 de rezultate

Tapet Art Deco

După ce am stabilit scopul de a crea o compoziție de design rafinată și unică în dormitor, birou sau sufragerie, merită cu siguranță să luați în considerare decorarea peretelui în stil art deco. Această direcție în decorațiunile interioare a devenit populară la începutul secolului al XX-lea și este acum din nou în tendințe, în timp ce fiecare locuitor al Moldovei își poate permite să transforme locuințele în conformitate cu ideile lor. Magazinul nostru online vă va ajuta în acest sens,la noi sunt vândute produse ale unor mărci europene , precum EMILIANA PARATI, iar livrarea în Chișinău și în toată țara se efectuează în 24-48 de ore. Creăm cele mai bune condiții de cumpărare oferind:
 • descrieri detaliate;
 • fotografii ale produselor;
 • consultație profesională;
 • asigurarea oficială a calității;
 • diverse reduceri pentru clienții fideli și angro.

Principalele avantaje ale tapetului în stil art deco

Gama de materiale de finisare pentru pereți este uimitoare și deschide posibilități nelimitate proprietarilor de case și apartamente de a personaliza spațiul. Art Deco este un stil care combină armonios aristocrația, rafinamentul, lejeritatea vizuală și căldura familiară. De fapt, acesta este un amestec de culturi arhaice, constructivism și ornamente neobișnuite, care arată grozav în interior și permite proprietarului să-și exprime individualitatea. Există multe motive pentru a alege tapetul art deco:
 1. Se potrivesc de minune cu mobilierul și decorul în aproape orice stil, dar cel mai des sunt combinate cu elemente clasice. Dacă doriți, puteți alege un model care va completa perfect interiorul în stilul etno, modern sau fuziune.
 2. Puteți cumpăra astfel de pânze pentru a transforma camere cu diferite scopuri. Arată cel mai bine în camere de zi, birouri de acasă și dormitoare.
 3. Prin amestecarea stilurilor, este posibil să se creeze o compoziție vizuală non-standard.
 4. Cu ajutorul lor, va fi ușor să mascați defectele aspectului, inclusiv crearea iluziei de creștere a zonei.
 5. O astfel de decorare este cea mai bună modalitate de a demonstra interesul proprietarilor pentru artă.
 6. Pentru art deco, personajele sunt simetria elementelor de fundal și modele asimetrice pentru a crea accente, respectiv, stilul este potrivit pentru decorarea unui spațiu zonat.
 7. Este posibil să afișați fantezia printr-o combinație de nuanțe luminoase și calme, detalii abstracte, figuri, contururi și intrări.
Designul camerei în acest stil dă senzația de a fi ales, dar ținând cont de ideile general acceptate a frumuseței. Este plăcut și interesant să găsești interioare art deco, deoarece toate elementele sunt interconectate și sunt o continuare a celeilalte. Imaginile de fundal selectate în mod corespunzător „dau tonul” și ies în evidență, dar, în același timp, nu umbresc elementele de mobilier și de decor. Puteți conta pe aspectul spectaculos și durabilitatea acoperirii numai dacă pânzele sunt lipite corespunzător.

Este profitabil sa cumperi tapet in stil art deco de la Lumea Tapetelor

Datorită magazinului nostru online, va fi ușor să dai viață ideilor creative pentru transformarea spațiului interior al unei case, cabane sau apartament. În calitate de partener direct al producătorilor europeni, putem oferi clienților:
 • actualizarea periodică a catalogului;
 • executarea comenzilor în cel mai scurt timp posibil;
 • prețuri atractive pentru toate bunurile;
 • informații actualizate și detaliate despre fiecare tip de tapet.
Clienții noștri nu trebuie să-și facă griji că imaginile de fundal art deco vor trebui să aștepte mult timp sau nu vor arăta la fel ca în fotografii. Oferim servicii de înaltă calitate clienților din diferite părți ale țării, iar procesul de plasare a unei comenzi pe site-ul tapete.md durează 5-10 minute. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să creați un interior neobișnuit, oferind tapete originale cu o varietate de modele!