Avangard

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Colecții

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Lățime tapet

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 19 de rezultate

Tapet în Stil Avangard

În adâncul sufletului, fiecare persoană vrea să iasă în evidență și să arate într-un fel sau altul profunzimea naturii sale. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să vă transformați casa sau, mai degrabă, să alegeți un design neobișnuit pentru pereți. În ceea ce privește raportul dintre proprietățile practice, estetica, prețul și cerințele pentru lucrările de reparație, tapetul poate fi numit cea mai bună opțiune și, pentru ca acestea să devină un element cu adevărat cheie al interiorului, este suficient să procurați pânze în stil avangard. Pe site-ul tapete.md, puteți alege cele mai bune modele, ținând cont de mobilierul, finisajele de tavan și podea alese, precum și de preferințele personale. Vindem produse de înaltă calitate ale mărcilor populare, în special A.S. CRÉATION TAPETEN și consultanții cu experiență sunt întotdeauna gata să răspundă la orice întrebări care apar.

Particularitățile tapetelor în stil avangard.

Tendința de avangardă, care a apărut în urmă cu mai bine de un secol, deschide posibilități nesfârșite pentru realizarea unor idei conceptuale pentru transformarea unui spațiu de locuit sau de lucru. În acest stil, puteți decora o cameră de zi, un studiu, un dormitor sau un hol, fără îndoială că interiorul creat va uimi oaspeții și va reflecta dorința proprietarului de a rezista regulilor general acceptate pentru decorarea apartamentelor și caselor. Tapetul realizat în stilul avangardist nu este o opțiune universală, ci o soluție interioară exclusivă pentru oameni creativi, cu o lume interioară profundă, o emotivitate sporită și o dorință de a-și demonstra unicitatea. Cea mai reușită este combinarea unei astfel de decorațiuni de perete cu decor și mobilier în stil loft, hi-tech, modern și pop art. O abordare experimentală a proiectării și ignorarea soluțiilor de șablon este principalul lucru care distinge imaginile de fundal avangardiste, în timp ce în funcție de culoare și model, puteți obține diferite efecte vizuale:
  • extinderea spațiului interior;
  • adăugați un sentiment de siguranță;
  • să manifeste o înclinație pentru aristocrație;
  • descărcați o cameră cu o mulțime de articole.
În procesul de găsire a tapetului perfect, trebuie să acordați atenție modelului, nuanței de fundal și schemei generale de culori. O trăsătură caracteristică a avangardei sunt numeroasele contraste, nu numai în culori, ci și în formă, care este, de asemenea, important de luat în considerare.La dorință, un astfel de tapet poate fi folosit ca instrument de zonare a spațiului.

Achizitie cu succes de tapete in magazinul Lumea Tapetelor

Selectarea și achiziționarea materialelor de finisare este una dintre cele mai importante etape în pregătirea pentru reparații. Totul în interior ar trebui să fie armonios, în timp ce este important să fim siguri de durabilitatea materialelor și de capacitatea acestora de a-și menține proprietățile estetice originale sub influența luminii solare și a altor factori. Tapeturile din vinil prezentate în catalogul nostru răspund pe deplin așteptărilor înalte ale clienților pretențioși:
  • se fixeaza rapid si usor pe pereti cu un adeziv special;
  • mentine diferentele de temperatura;
  • nu emana substante toxice la incalzire;
  • diferă ca durabilitate;
  • provoacă încântare datorită tiparelor neobișnuite;
  • poate fi combinat cu mobilier si decor in diferite stiluri.
Atunci când contactați magazinul nostru online, puteți fi sigur că mărfurile vor fi primite fără întârziere în termeni, precum și respectarea parametrilor. Oferim diverse optiuni de livrare in Chisinau si pe tot teritoriul Moldovei si o garantie de calitate de la producator. In cazul comenzilor mari, costul se negociaza individual. Puteți lăsa o solicitare pe site 24/7 - specialiștii noștri o vor procesa în timpul programului de lucru și vă vor suna înapoi pentru a clarifica detaliile.