Tapet pentru copii

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Lățime tapet

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 131 de rezultate

Imagini de fundal pentru camera copiilor: o gamă largă și cele mai bune prețuri

Starea de spirit, ritmul de dezvoltare și interesul pentru creativitatea unui copil sunt în mare măsură determinate de condițiile în care trăiește. Prin urmare, camera pentru o fată, un băiat este echipată cu mare atenție, alegând cele mai bune materiale de finisare, mobilier și corpuri de iluminat. Designul pereților joacă un rol deosebit de important, deoarece un copil, un elev școlar sau un adolescent va trebui să se uite la ele în fiecare zi. Cea mai bună opțiune vor fi imaginile de fundal pentru copii, care pot varia în funcție de culoare, imagine, material. În magazinul nostru online, părinții pot cumpăra produse de la cele mai bune mărci din Europa, cum ar fi GRANDECO și RASCH, fără a cheltui mult timp și bani. Cooperând cu mărci de încredere, putem garanta clienților:
 • descrieri detaliate;
 • sfaturi profesionale în etapa de găsire a tapetului perfect;
 • asigurarea oficială a calității;
 • executarea rapidă a comenzilor;
 • furnizarea constantă de noutăți originale.
Va fi foarte ușor să vă faceți fiul sau fiica fericită transformând camera cu ajutorul nostru!

De ce ar trebui să aleg tapet pentru camera mică ?

Interiorul camerei copilului trebuie să conțină materiale extrem de sigure, ușor de curățat, deoarece copiii petrec mult timp în cameră și adesea le place să deseneze pe pereți. De asemenea, trebuie să creați cea mai confortabilă atmosferă din cameră – pentru aceasta trebuie să alegeți schema de culori și desenele potrivite. Tapetul este cel mai potrivit deoarece:
 1. Acestea respectă cerințele moderne de mediu, nu emit substanțe toxice pe vreme caldă, astfel încât părinții pot fi liniștiți pentru sănătatea copilului lor iubit.
 2. Uimesc cu o varietate de variații. Pe site tapete.md veți găsi imagini de fundal uimitoare cu personaje de desene animate, modele abstracte, plante și animale etc. este recomandabil să implicați tânărul proprietar al camerei în procesul de selecție, deoarece, în primul rând, ar trebui să-i placă designul.
 3. Este posibil să finisați fiecare perete în mod diferit, ceea ce este foarte convenabil atunci când efectuați zonarea. Spațiul de joc poate fi realizat în nuanțe expresive, iar pentru zonele de recreere și studiu, alegeți tonuri mai calme.
 4. Dacă este necesar, suprafața poate fi ușor spălată de rezultatele impulsurilor artistice ale bebelușului-este suficient să ștergeți cu o cârpă umedă sau să folosiți un detergent hipoalergenic special.
 5. Va dura un minim de timp pentru a re-proiecta interiorul. Chiar și acei părinți care nu au făcut niciodată o astfel de muncă vor face față lipirii.
 6. Datorită nuanțelor luminoase, imaginile de fundal au un efect pozitiv asupra stării de spirit a copiilor, ajută la calmarea rapidă după jocuri și stimulează realizarea ideilor creative.
Un punct important în selectarea tapetului pentru cameră este alegerea materialului. Există produse pe bază de hârtie și nețesut , precum și produse din vinil. Acestea din urmă combină simplitatea lipirii, capacitatea de a masca neregulile și rezistența la razele ultraviolete. Cele din hârtie sunt considerate nu prea durabile, dar sunt mai ieftine și vă permit să experimentați mai des designul interior. Produsele din materiale nețesute se caracterizează printr-o bună respirabilitate, durabilitate și plasticitate.

Achiziționarea rapidă și profitabilă a tapetului în magazinul Lumea Tapetelor

Fiecare vizitator al magazinului nostru virtual poate achiziționa cu succes imagini de fundal pentru camera copiilor. Catalogul conține zeci de desene frumoase și amuzante, iar pentru a simplifica și accelera căutarea, există filtre de selecție după parametrii principali: culoare, model, lățime și lungime, stil și preț. Lucrând direct cu fabricile, putem oferi condiții optime clienților, inclusiv organizarea livrării în Chișinău și în toată Moldova în cel mai scurt timp posibil.