Lustre

Preț

 MDL MDL

Producători

Colecții

Adîncime

Diamentru corp

Finisaj

Greutatea

Înălțime

Înălțime ajustabilă

Înălțime corp

Putere (W)

Soclu

Afișez 1–12 din 35 de rezultate

Cumpără lustre în Chișinău: și să fie lumină mereu!

Orice proprietar al unei case sau apartament își propune să creeze confort în locuința sa. Acest lucru depinde în mare măsură de sursele de lumină, care sunt utilizate. Deci, pentru camerele spațioase cu tavane înalte, lustrele sunt soluția ideală. Acestea reprezintă dispozitive de iluminat care pot fi realizate într-o varietate bogată de modele, variante constructive și stiluri de design.

Vă puteți familiariza cu cea mai largă gamă de lustre în Chișinău vizitând magazinul nostru online. În sortiment avem diferite categorii de echipamente de iluminat de la producători și branduri cunoscute. Managerii noștri vă vor ajuta să faceți alegerea perfectă pe baza parametrilor și a preferințelor de proiectare pe care le-ați specificat.

Componenta tehnică

Construcția oricărei lustre moderne include următoarele componente:

 • Baza – realizată sub forma unui bol decorativ, sub care se ascund firele și elementele de fixare;
 • Cadru – de regulă, poate fi realizat din metal, plastic de înaltă rezistență sau lemn;
 • Soclu – acest element este realizat pentru diferite tipuri de socluri și pentru diferite tipuri de lămpi;
 • Lămpile – sunt elemente ușor înlocuibile; unele modele au LED-uri încorporate;
 • Plafoane – funcția lor principală este de a proteja și decora becurile/lămpile; în unele cazuri, acestea sunt echipate cu reflectoare care creează fascicule de lumină direcționale.

Tipuri de lustre

După studierea aprofundată a particularităților cererii consumatorilor în condițiile pieței moderne a produselor de iluminat, magazinul nostru online oferă clienților săi modele de lustre de calitate garantată care corespund tendințelor actuale de design. Alegerea poate fi făcută între:

 • Lustre cu pandantiv – aceste modele sunt excelente pentru decorarea și iluminarea încăperilor mari cu tavan înalt. În funcție de stilul camerei, construcțiile lor pot fi completate cu elemente textile, metalice, din sticlă florală sau geometrică.
 • Lustre de tavan – o opțiune care se potrivește perfect în interiorul camerelor mici. De regulă, astfel de structuri sunt fixate pe tavan și au dimensiuni reduse. De asemenea, sunt realizate în diferite stiluri și pot avea conținut artistic sau design diferit.
 • Lustre din cristal – sunt una dintre cele mai luxoase opțiuni care se încadrează perfect în cele mai sofisticate interioare. O caracteristică distinctivă a acestor modele este prezența multor elemente din sticlă fațetată care reflectă lumina. Acest lucru creează reflexii de lumină irizată pe pereții și tavanul camerei. Un alt avantaj al unui candelabru cu pandantive din cristal este durabilitatea, cu condiția întreținerii corespunzătoare.

În dependență de stil și funcționalitate, spre atenția clienților sunt expuse:

 • Lustre de bucătărie;
 • Lustre pentru living;
 • Lustre pentru dormitor.

Criteriile de alegere

Dacă decideți să cumpărați lustră în magazinul online al companiei noastre, ar trebui să vă ghidați după următoarele criterii pentru a face alegerea corectă:

 • Caracteristicile tehnice ale dispozitivului de iluminat – depind de tipul camerei și de nivelul necesar de iluminare;
 • Puterea de iluminare – diapazonul recomandat este de 15-25 W/m2;
 • Culoarea lămpilor – asceasta trebuie selectată ținând cont de schema principală de culori în care este proiectată camera;
 • Tipul lămpilor – alegerea se poate face în favoarea lămpilor cu incandescență, halogen, fluorescente sau de tip LEDi;
 • Materialul din care este fabricată lustra – se selectează, de asemenea, în baza stilului, în care a fost executat disignul camerei.

În magazinul nostru online din Chișinău, puteți cumpăra lustre cu componente din plastic, sticlă, hârtie, textile și cristale. Astfel, aceste dispozitive nu sunt doar surse de lumină funcționale, dar și unele din cele mai importante elemente ale interiorului. Toate produsele realizate de noi dispun de garanția producătorului. Puteți comanda lustre selectat direct de pe site în regim online sau apelând numărul afișat de telefon.

Vă așteptăm apelurile, deci suntem gata să vă propunem cele mai bune oferte de preț, stil și calitate!