Baie

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Înălțime

Lățime tapet

Lățime

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 734 de rezultate

Tapete pentru baie: eleganță, economie, practicitate

Dacă sunteți în căutarea unei soluții personalizate pentru decorarea băii dvs., vă recomandăm să acordați atenție unei astfel de opțiuni ca tapetele pentru baie. Magazinul nostru online vă oferă posibilitatea achiziționării unei game largi de pânze. După ce faceți o alegere în favoarea produselor noastre, puteți crea un decor individual pentru baia dvs., făcându-l nu numai frumos, ci și funcțional. Cu toate acestea, mai întâi trebuie să cunoașteți ce pânze sunt potrivite anume pentru baie.

Pe cât sunt practice tapetele în baie?

Răspunsul la această întrebare poate fi controversat, deoarece opțiunea de finisare general acceptată este plăcile ceramice. Cu toate acestea, datorită costului mai accesibil și a procesului de lipire simplificat, tapetul poate fi utilizat în baie. Acest tip de finisaj vă permite:

 • Să economisiți semnificativ materialele de finisare;
 • Să reduceți costurile pentru forța de muncă – chiar și un maistru neprofesionist poate lipi tapetul în baie;
 • Să economisiți timpul de muncă;
 • Să realizați cele mai îndrăznețe idei de design;
 • Să înlocuiți cu ușurință tapetele uzate, deteriorate sau de care pur și simplu v-ați plictisit.

În același timp, trebuie de avut în vedere faptul că fototapetul pentru baie trebuie să fie rezistent la umiditate, deoarece umezeala este aproape întotdeauna prezentă în această cameră. În aceste scopuri, au fost create pânze speciale, rezistente la influența apei, a aburului și a aerului umed. Acestea sunt produsele oferite de magazinul nostru online.

O altă nuanță importantă este cleiul pe care va fi lipit tapetul. Acesta, de asemenea, trebuie să fie rezistent la umiditate pentru a preveni absorbția umezelii, umflarea și apariția unor pete murdare pe acoperire.

Unde se poate lipi mai exact tapetul?

Chiar și într-o baie mică coeficienții de umiditate pot varia și trebuie luați în considerare la alegerea și lipirea tapetului. Deci, printre zonele principale cu un nivel ridicat de umiditate, se remarcă următoarele:

 1. Secțiunea peretelui de deasupra băii și suprafețele interioare ale cabinei de duș;
 2. Un fragment al structurii peretelui, care se află la 60 cm la dreapta și la stânga de laturile vasului sau de marginile sălii de duș.
 3. Zona care urmează secțiunii anterioare – orice tip de tapet rezistent la umezeală poate fi lipit aici.

Ce tip de tapet se alege pentru baie

În magazinul online tapete.md, puteți cumpăra tapet pentru baie într-o gamă largă de culori, texturi și modele. Țesăturile rezistente la umiditate diferă de cele obișnuite prin faptul că au un strat special rezistent la umiditate, care este, de asemenea, rezistent la uzură și respirabil. Printre principalele tipuri de astfel de fundal indicăm:

Tapete lavabile – aceste pânze se caracterizează prin: versatilitate în aplicare, durată lungă de exploatare, ușurință în îngrijire și lipire/îndepărtare de pe suprafața peretelui. Rolele sunt marcate în funcție de tipul de suport:

 • BB – vinil spumat;
 • PB – vinil gofrat;
 • PB – vinil plat;
 • STL – fibra de sticla;
 • СТP – pânză structurală pentru pictură.

Tapete pe bază de fibră de sticlă – sun cele mai practice și funcționale opțiuni pentru finisajul pereților în baie;

Tapetul lichid este un tip de tencuială decorativă pe baza fibrelor de celuloză. Textura finală și estetica stratului superior depind de aditivii utilizați în procesul de fabricație. Avantajele sunt: ​​acestea nu au ”cusături”, sunt independente de calitatea și tipul substratului, garantează izolație bună și ușurința procesului de lipire.

Concluzii

Luând în considerare toate sfaturile de mai sus și folosind ajutorul managerilor magazinului nostru online, puteți cumpăra tapet pentru baie în Chișinău, care vă va sublinia cel mai bine stilul, starea de spirit și gustul.

Toate pânzele prezentate de noi au certificate de calitate și sunt produse în conformitate cu standardele internaționale de calitate și siguranță. În pofida particularităților și specificului camerelor de baie, materialul potrivit va economisi bugetul familiei, va îmbunătăți camera în stil, calitate și modernitate.