Tapet modern

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Lățime tapet

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 3720 de rezultate

Tapet luxos și sofisticat în stil modern

Pe lângă soluțiile clasice în proiectarea spațiilor rezidențiale și a birourilor, există stiluri moderne care vă permit să implementați idei extraordinare și, în același timp, să obțineți armonie vizuală. Un exemplu izbitor al modului în care, la prima vedere, culorile, texturile și obiectele incompatibile pot fi unite în combinații rafinate este stilul modern. Această tendință în design a apărut cu puțin peste un secol în urmă și este încă asociată cu luxul și decorul original. Dacă înnainte doar câțiva își permiteau o astfel de opțiune de design pentru o casă, acum fiecare locuitor al Moldovei poate transforma un living, dormitor, bucătărie și birou folosind imagini de fundal foto moderne. Iar magazinul nostru online specializat, cu o gamă largă, prețuri atractive și livrare promptă vă va ajuta în acest sens.

Principiile principale ale creării unui interior în stil modern

Viziunea finisajelor moderne este acum diferită de conceptul original. Ideea principală este o combinație organică de diferite stiluri. Cel mai des, designerii folosesc elemente de retro, clasic și romanticism ca bază, care pot fi urmărite nu numai în mobilier și decor, ci și în materialele de finisare. Trebuie să fiți foarte atenți atunci când alegeți tapet - stilul modern implică o combinație de tonuri luminoase și calme, inclusiv variații cu imprimeuri. Tendințele actuale de acoperire a pereților sunt:
  • imitație de cărămidă, piatră, piele și alte materiale naturale;
  • crearea de accente vizuale cu ajutorul modelelor geometrice, asimetriei și netezimea liniilor;
  • atenție maximă la culoare, nu la model;
  • utilizarea unei culori moale de bază (bej, alb etc.) cu inserții de contrast;
  • aplicarea imaginilor în relief;
  • adăugarea de lux prin debordări lucioase.
Ce va arăta mai bine în interior ar trebui decis ținând cont de scopul și dimensiunea camerei, stilul și schema de culori a mobilierului, precum și cantitatea de lumină naturală. Tapetul modern este excelent pentru bucătărie, dormitor, studiu, hol și chiar baie, trebuie doar să adoptați o abordare responsabilă a alegerii nuanței și modelului. Modernul este considerată cea mai populară tendință, unde nu sunt folosite tonuri sfidătoare, dar există o imprimare mică, de exemplu, imagini în miniatură cu plante și flori. Lumea Tapetelor oferă o varietate de imagini de fundal de la mărci verificate, astfel încât chiar și cei mai pretențioși locuitori din Chișinău și din alte orașe vor putea găsi produsul potrivit.

Care sunt caracteristicile tapetului modern?

Alegerea materialului ideal pentru pereți în implementarea designului modern are prioritate. Depinde de finisaj dacă va fi posibilă crearea unei compoziții artistice unice care să combine eleganța și luxul. Imaginile de fundal moderne au următoarele diferențe:
  1. Tonuri dezactivate (uneori cu adaosuri luminoase). Predominante sunt gri deschis, cenușiu, alb, perlă.
  2. Modele mari sau invers mici, cel mai adesea cu efect tridimensional.
  3. Netezimea și armonia tranzițiilor de culoare.
  4. Accent pe frumusețea naturală. Imaginile de fundal nu sunt elementul principal al interiorului, dar subliniază exclusivitatea designului.
Există câteva caracteristici ale designului diferitelor camere cu tapet în stil modern. Pentru dormitor, nu ar trebui să alegeți un finisaj prea luminos, altfel nu vă veți putea relaxa în mod normal. Dacă doriți să faceți interiorul expresiv, atunci puteți utiliza acoperiri cu un luciu metalic sau lucios. În bucătărie, dimpotrivă, ar fi potrivite imprimeurile și nuanțe contrastante, inclusiv două tipuri de tapet, de exemplu, pentru a evidenția zonele funcționale. Decorarea biroului depinde în mare măsură de domeniul de activitate al proprietarului, deoarece cineva are nevoie de calm pentru a lucra eficient, în timp ce alții au nevoie de un val de inspirație. În ceea ce privește camerele de zi, cea mai bună soluție pentru acestea va fi designul în tonuri moi de bej și piersici. Puteți cumpăra imagini de fundal stil modern la un preț avantajos de pe site-ul tapete.md. Catalogul nostru vă stă la dispoziție 24/7, iar apariția regulată a noilor produse vă permite să vă decorați casa, apartamentul sau biroul în conformitate cu ultimele tendințe din lumea designului interior.

Tapete Chisinau