Dormitor

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Adeziv

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Înălțime

Lățime tapet

Lățime

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 5936 de rezultate

Tapet în dormitor: caracteristici la alegere, preț, cumpărați în Moldova cu livrare

Pentru dormitoare tapetul este cel mai popular înveliș de perete datorită gamei sale largi de soluții de design, a varietății bogate de texturi și a numărului nelimitat de idei din spectrul designului de interior. Dar chiar și aici, înainte de a cumpăra tapet pentru dormitor, este important să acordați cea mai mare atenție alegerii lor. De exemplu, pânzele cu ornamente ”grele”, prea strălucitoare nu se vor potrivi într-o astfel de cameră. Prin urmare, pentru a menține un mediu vizual calm, e mai bine să alegeți tonuri neutre, cu un imprimeu frumos sau modelele universale.

O altă opțiune pentru decorarea unui dormitor este accentuarea a careva zone aparte. Acest principiu de decorare presupune alocarea unuia dintre pereți pe fundalul celorlalți și adăugarea pe acesta a ornamentelor de format mai mare sau mulurilor segmentate.

Ce materiale vă oferă magazinul nostru

Magazinul online Tapete.md vă oferă posibilitatea să cumpărați tapet în dormitor la cel mai bun preț în Moldova. Sortimentul include o gamă largă de culori, imprimeuri și texturi, iar furnizarea de informații detaliate despre fiecare produs de la angajații magazinului nostru online vă va permite să alegeți cele mai bune modele de tapet care să se potrivească stării, gusturilor și stilului dvs.

Catalogul nostru conține patru categorii de tapete moderne pentru dormitor:

  1. Pânze de hârtie – aceasta este cea mai simplă versiune a pânzelor, la prețuri accesibile și variate în designul lor;
  2. Pe bază de flizelină – este considerată cea mai bună opțiune dacă e nevoie să ascundeți defectele minore a finisajului de pe pereți sau să aranjați o zonă de dimensiuni mai mari;
  3. Pe bază de țesătură – în liniile unor astfel de imagini de fundal, de regulă, se găsesc cel mai adesea modele exclusive;
  4. Tapete pe bază de vinil – au suprafața cea mai nepretențioasă, care poate fi spălată cu ușurință, pânzele sunt ușor de lipit și au o perioadă de durabilitate destul de impunătoare.

De asemenea, nu scade popularitatea fototapetului 3D în dormitor. Această opțiune este perfectă pentru cei care doresc să-și decoreze casa cu stil și originalitate. Pânze de înaltă calitate și o selecție largă vă vor face achiziția confortabilă și deosebit de interesantă.

De unde să cumpărați tapet pentru un dormitor în Moldova?

Pentru a evita produsele de calitate incertă, vă recomandăm să cumpărați tapet pentru dormitor, precum și alte camere din casă în magazinul nostru online. Cooperăm doar cu producători cunoscuți, toate produsele sunt certificate și îndeplinesc cerințele moderne de calitate și siguranță. În plus, întrucât ocupăm o nișă destul de mare în domeniul tranzacționării online, nu includem prețul pentru închirierea unui spațiu cu amănuntul în costul produsului final. Prin urmare, oferim clienților noștri cele mai bune condiții de achiziție: calitate înaltă la un preț accesibil.

Magazinul nostru online este specializat în vânzarea de tapet pentru dormitor, bucătărie, sufragerie, hol și chiar baie. Toate modelele sunt prezentate în catalog. Aici veți găsi, de asemenea, informații detaliate despre fiecare produs și linie de tapet. Iar managerii noștri vor fi gata să vă contacteze în orice moment.

Când plasați o comandă, va trebui să indicați doar articolul (modelul cu role) și cantitatea. Și după ce specificăm adresa exactă și datele de contact, angajații magazinului nostru online vor începe imediat să îndeplinească cererea. Livrarea materialului este efectuată de noi cât mai curând posibil, iar metodele de plată convenabile și asistența profesionistă din partea specialiștilor noștri vă vor permite să începeți lucrările de proiectare rapid, fără dificultăți tehnice.