Fototapet

Preț

 MDL MDL

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Adeziv

Culoare

Desen

Înălțime

Lățime

Material

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 404 de rezultate

O gamă variată de fototapet pentru toate tipurile de încăperi în locuințe particulare și oficii le găsiți în magazinul online Lumea Tapetelor

În magazinul nostru online vă oferim:

Calitate exclusivă

Pe situl nostru puteți găsi produsele companiei Komar Products GmbH & Co. KG, lider și expert pe piața de fototapet. Înființată încă în 1976, compania germană de mai bine de 50 de ani simbolizează ideile inovatoare și design. Datorită producerii fototapetului de înaltă calitate pe bază de hârtie și vlies, aceasta își realizează 70% din produse în peste 100 de țări ale lumii.

Siguranță garantată a produselor

Hârtia specială din care este produs fototapetul este rezistentă la umiditate și neinflamabilă. Deci poate fi utilizat în orice încăpere, chiar și baie sau bucătărie. Aceasta impresionează prin imagini clare și viu colorate datorită cernelii de imprimare ecologică și rezistentă la lumină. Fototapetul Komar a obținut certificatul de mediu FSC Mix Credit, recunoscut la nivel internațional. Acesta este de o înaltă calitate ecologică, fără PVC și complet reciclabil.

În plus, fototapetul îndeplinește cerințele pentru clasa de emisii A+ în ceea ce privește compușii organici volatili — cele mai mici posibile. Deci, produsul este absolut sigur, oferă o protecție maximă a sănătății și poate fi aplicat chiar și în camera pentru copii.

Varietate impresionantă de modele, desene, culori, mărimi la prețuri optime

Pe site sunt afișate peste 300 de articole. Sortimentul de desen oferit este variat: fototapet 3D, modele florale, imagini urbane, peisaje magnifice, motive pentru copii. Designul deosebit și unic, diversitatea de motive vă permite să alegeți un produs potrivit pentru orice spațiu, acasă sau în oficiu.

Pe site puteți alege mărimea articolului din opțiunile de 14 variații de lățime și 17 de înălțime propuse.

Categoriile de prețuri variază de la cele mai joase, în jur de 300 de lei per articol, la cele pentru produsele exclusive, care ajung peste 2000 de lei. Magazinul oferă reduceri de până la 30%, astfel pe site sunt peste 100 de articole la preț scăzut.

Simplitate în aplicare

Dacă urmați cu strictețe instrucțiunile de aplicare, le puteți lipi de sine stătător. Materialul din care este fabricat e suficient de rezistent și maleabil, pentru a fi manevrat cu ușurință, fiind posibile repoziționările și revenirile. Acesta poate fi aplicat pe diferite feluri de suprafețe. Adezivul necesar este inclus.

Dacă nu ați găsit articolul pe care vi l-ați dorit, puteți procura fototapete la comandă.

Livrăm fototapete în Chișinău și suburbii. Detaliile le puteți vedea aici.