Flori

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Adeziv

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Înălțime

Lățime tapet

Lățime

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 585 de rezultate

Tapet cu flori

În interioarele moderne, tapeturile cu flori sunt la mare căutare, deoarece sunt potrivite pentru multe stiluri populare și, în plus, creează o atmosferă uimitoare care umple casa cu energie naturală. O mare selecție de tablouri pentru locuitorii din Chișinău și Moldova este prezentată astăzi în magazinul online Lumea Tapetelor. Dacă doriți să achiziționați colecții exclusive, atunci cu siguranță o puteți face cu noi. Vă invităm să explorați catalogul nostru plin de culoare și să alegeți cel mai bun.

Pentru ce stiluri de interior și camere se cumpără tapet cu flori?

Motivele florale se potrivesc armonios în diferite stiluri interioare:
 • este imposibil să ne imaginăm popularul Provence fără imagini de fundal în culori pastelate cu mici flori sălbatice;
 • pentru Art Nouveau la modă sunt perfecte pânzele cu frunze mari de monstera, muguri, ramuri de palmier etc.
 • modelele naturale si picturile florale sunt folosite in interior in directii clasice de design, pot fi folosite singure sau in varianta combinată pentru zonarea spatiului din camera de zi;
 • tapetele cu trandafiri luxurianți și rafinați sunt folosite pentru a decora camerele într-un stil aristocratic englezesc;
 • Modelele cu aranjamente florale vor atrage și pe cei cărora le plac modelele orientale (cu flori de culoarea sakura și nu numai).
De fapt, puteți alege în orice direcție de design, chiar și la minimalism, deoarece există modele modeste și discrete, iar cu un minim de mobilier, este potrivit să evidențiezi peretele / zona. Evident florile vor fi armonioase aici. Tapetele florale sunt potrivite pentru hol, pentru dormitor. Pot decora sala de mese (sufrageria).Singurul loc în care nu sunt potrivite este biroul, care are nevoie de rigoare și un minim de distrageri. Excepție fac atelierele oamenilor de profesii creative.

Cum să alegi tapet floral pentru cameră?

În primul rând, trebuie să cumpărați tapete de înaltă calitate. Reparațiile se fac nu pe câteva luni, ci pe ani, de aceea, pânza trebuie să fie:
 • rezistentă;
 • cu modele de înaltă calitate care nu se estompează, păstrează luminozitatea și atractivitatea nuanțelor de culoare mulți ani;
 • cu vopsele absolut sigure pentru sănătate.
Calitatea și fiabilitatea sunt determinate în primul rând de structura, rezistența pânzei, oferite de tehnologia de producție a hârtiei și a tapetului. Cele mai rezistente la uzură - nețesut și vinil. Atunci când alegeți tapete florale, se recomandă, de asemenea, să respectați mai multe puncte:
 1. Luați în considerare dinamica generală a modelului. Pentru camerele mici, nu folosiți pânze luminoase cu modele mari. Dați preferință culorilor deschise și modelelor mici.Dacă aveți dorința de a alege culori aprinse- combinați cu pânze deschise (de exemplu, evidențiind o zonă în acest fel).
 2. Înainte de a cumpăra tapet, fiți atenți la completitudinea imaginii, deoarece în multe cazuri, se impune „montare”, deoarece bobocul floral trebuie să fie complet.
 3. Asigurați-vă că țineți cont de identitatea nuanțelor de culori de pe pânze și pe elementele din interior.

Beneficiile achiziționării de la noi

Dacă doriți să cumpărați tapet de înaltă calitate cu flori - alegeține pe noi! Pe site-ul tapete.md veți găsi multe opțiuni interesante, spectaculoase, frumoase, stilate. Răsfoiți catalogul și vedeți singur! Printre avantajele noastre:
 • asigurarea calitatii marfurilor oferite;
 • prețuri adecvate;
 • condiții convenabile de cooperare;
 • servicii rapide și livrare în toată țara.
Site-ul nostru web vă este disponibil non-stop. Puteți oricând, stând confortabil în fața monitorului, să vizualizați ofertele noastre pentru a o alege pe cea care vi se potrivește. Pânzele cumpărate de la noi vă vor bucura cu siguranță!