Tapete

Preț

 MDL MDL

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Lățime tapet

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 5847 de rezultate

De ce se aleg tapete?

Crearea unui interior armonios și original începe cu alegerea unui material potrivit pentru pereți. Cumpărarea tapetelor este o soluție universală care vă permite să minimizați costul banilor și timpul pentru lucrările de reparații, deschizând în același timp oportunități nelimitate pentru punerea în aplicare a ideilor creative. Pentru a aprecia pe deplin avantajele unei astfel de decorațiuni pentru o casă, un apartament sau un birou,vor putea doar clienții Lumea Tapetelor,un magazin online de tapete,de acuma verificat din Moldova.

Avem tot felul de imagini de fundal în sortimentul nostru:

 1. Pentru astfel de spații cum ar fi un cabinet, camera pentru copii, hol, baie, dormitor, bucătărie, living, salon, birou.
 2. Cu bază diferită – vinil presat, hârtie, nețesut, vinil, picturi murale de perete.
 3. Monocromatic, multicolor și cu imprimeuri.
 4. Cu imagini pe diferite teme – natură, spațiu, viitor, arhitectură etc.
 5. În 20 de stiluri diferite, variind de la clasic și baroc, care se termină cu design 3D și abstractizare.
 6. În diferite categorii de prețuri – există variații democratice și produse exclusive.
 7. De la producători din diferite țări europene.

Puteți alege imagini de fundal frumoase și produse conexe (colțuri, lipici) e posibil 24/7, iar livrarea în Chișinău și Moldova se va face în cel mai scurt timp posibil!

5 motive pentru a opta pentru tapet

Dintre toate varietatea de materiale pentru pereți, tapetul iese în evidență:

 1. Sunt ecologice. Hârtia, vinilul (inclusiv cele din vinil presat), nețesute și tapetele foto, care sunt prezentate în catalogul nostru, nu emit substanțe toxice și îndeplinesc cerințele de securitate la incendiu.
 2. Fixare ușoară. Orice rezident al Moldovei va putea lipi un tapet modern, este suficient doar să citiți cu atenție instrucțiunile și să urmați secvența de acțiuni indicate acolo.
 3. O varietate de modele și culori, care vă permite să întruchipați cele mai extraordinare idei.
 4. Ușor de curățat. Când apare murdărie sau praf, puteți readuce cu ușurință acoperirea la aspectul său original, ștergând cu o cârpă umedă.
 5. Preț rezonabil. Cumpărarea unui tapet este o modalitate foarte bună de a rezolva o problemă în cazul în care nu există nici o oportunitate sau dorința de a cheltui sume mari de bani pe reparații. Vă puteți oferi economii suplimentare dacă comandați bunuri la reducere.

Imagini de fundal din catalogul Lumea Tapetelor – cea mai buna alegere pentru orice cumparator

Atunci când sarcina este de a cumpăra tapet modern, fără plăți suplimentare și cu încredere absolută în calitatea acoperirii, merită să contactați magazinul nostru online. Suntem reprezentanții oficiali în Moldova ai unor branduri cunoscute precum EMILIANA PARATI, BN INTERNATIONAL, GRANDECO, ERISMANN, A.S. CRÉATION TAPETEN și HOOKEDONWALLS, care permit:

 • de multe ori reînnoiesc gama cu noutăți interesante;
 • stabilesc prețuri favorabile pentru tapetul clasic și 3D;
 • oferă informații maxime despre bunuri – din descrieri puteți afla tot ce aveți nevoie pentru o alegere reușită (material, dimensiuni, model, domeniu de aplicare, proprietăți, potrivire etc.);
 • să ofere o garanție oficială pentru toate tipurile de produse;
 • consultanță profesională în etapa de selecție – puteți contacta consultanții în chat-ul online sau telefonic;
 • să efectueze livrări în cel mai scurt timp posibil – tapetele foto din Chișinău sunt livrate în termen de 1-2 zile, există și opțiunea de livrare expresă în 4 ore. De asemenea, trimitem comenzi în alte orașe din Moldova, cooperând cu transportatori dovediți.

Sunteți în căutarea unui tapet frumos, accesibil și durabil pentru dormitor, pentru hol, pentru camera copiilor, pentru studiu, pentru bucătărie sau pentru antreu? Pe site-ul tapete.md va fi ușor să găsiți un material de finisare care este potrivit din toate punctele de vedere!