Antreu/Hol

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Adeziv

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Înălțime

Lățime tapet

Lățime

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 5373 de rezultate

Tapet pentru hol

Fiecare casă sau apartament începe cu un coridor. Trecând pragul, o persoană simte imediat atmosfera ce predomină în casă. Și pentru a o face cât mai confortabilă, ar trebui acordată o atenție specială amenajării holului. Cea mai bună opțiune este de a cumpăra tapet pentru hol în magazinul nostru online. În catalogul propus puteți alege pânze care diferă după culoare, textură și marca producătorului, ținând cont de dimensiunea coridorului și de specificul funcționalității sale.

Ce tapet este potrivit pentru coridor

Casele mai vechi se caracterizează prin prezența unor coridoare destul de înguste și înghesuite. Astfel, este destul de dificil să plasați mobilierul și echipamentul necesar într-un hol mic. Și dacă vorbim despre reparare sau schimbare a interiorului, această întrebare îi ia pe mulți prin surprindere.

Prin urmare, înainte de a cumpăra tapet în hol, experții noștri recomandă nu numai să vă familiarizați cu propunerile existente pe piață, ci și să selectați produsele care contribuie anume la extinderea vizuală a spațiului. De exemplu, tapetul de nuanțe deschise se va potrivi perfect într-un coridor îngust. Culorile închise, pe de altă parte, necesită iluminare suplimentară.

Opțiunea cea mai frecvent utilizată sunt pânzele simple, a căror textură imită tencuiala, piatra, betonul; de asemenea se bucură de popularitate elementele și ornamentele abstracte. Totodată, nu uitați că tapetul modern în coridor ar trebui să se încadreze armonios în interiorul general al casei. Prin urmare, în magazinul online tapete.md puteți alege cu ușurință produse din mai multe linii de model sau vă puteți concentra pe contrast alegând pânze decorate în diferite stiluri.

Tipuri de tapet utilizate pentru decorarea holului

Pânzelede perete oferite spre vânzare de compania noastră sunt de înaltă calitate, îndeplinesc cerințele operaționale moderne și permit utilizarea lor pentru decorarea pereților pe hol. Cele mai populare produse sunt:

  1. Tapetele nețesute – sunt rezistente la întindere, ușor de curațat;
  2. Pe bază de vinil – pot fi tratate cu agenți de curățare, dacă este necesar, se discind prin varietatea bogată de modele;
  3. Tapetele din hârtie – sunt cele mai accesibile;
  4. Textile – aparțin categoriei pânzelor de elită și vă permit să creați un interior unic.

Acum este foarte ușor să cumpărați tapet pentru coridor în Moldova – magazinul online tapete.md vă va livra achiziția direct acasă, rapid și fiabil. Catalogul include articole de mărfuri din diferite categorii de prețuri. Cu toate acestea, puteți achiziționa produsele care vă plac în cantitatea necesară la cel mai favorabil preț. Costul tapetului este calculat pe baza tipului de tapet, a bazei utilizate, a lungimii rulourilor, tipului de fibre și a texturii.

Cum să faceți comanda pentru tapete în hol

Pentru a cumpăra tapet pentru hol în Moldova, selectați modelele care vă plac pe site-ul companiei noastre, indicând cantitatea necesară. După adăugarea în coș, accesați formularul de comandă. Managerii magazinului nostru online sunt întotdeauna gata să vă ajute în alegerea și calcularea cantității necesare de tapet, precum și a costului final al materialului. Când plasați o comandă, includeți adresa și datele de contact.

Comanda dvs. va fi livrată la adresa specificată cât mai curând posibil. Pentru transportul rulourilor, folosim vehicule specializate și, prin urmare, pânzele nu sunt supuse riscurilor de umezire, murdărie sau influența altor factori care pot afecta calitatea și integritatea tapetului.