Living

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Adeziv

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Înălțime

Lățime tapet

Lățime

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 6038 de rezultate

Tapet în sală: reguli de selecție

Livingul este centrul oricărui apartament sau a casei private, camera care setează stilul întregii locuințe. Ce fel de tapet este potrivit pentru living?

Este important ca ansamblul interior creat, precum și schema de culori aleasă, să reflecte preferințele și starea de spirit a proprietarilor lor, să creeze împrejurimile necesare pentru confort și relaxare.

Deci, tapetul 3D living a devenit cea mai populară opțiune pentru decorarea pereților, îndeplinind nu numai un rol estetic, ci și unul funcțional. Pânzele vă permit să decorați interiorul și, de asemenea, să ascundeți perfect defectele minore de pe suprafața pereților. Cel mai mare sortiment de tapete pentru sufragerie la cel mai bun preț poate fi găsit în magazinul online tapete.md, unde sunt prezentate liniile producătorilor renumiți, diferind prin culoare originală, textură și soluțiile de design.

Cum se alege tapetul pentru living?

O mare varietate de pânze vă permite să cumpărați tapet pentru hol care se potrivește perfect interiorului dvs., reflectând gusturile și stilul dumneavoastră. După ce au studiat cererea clienților, specialiștii companiei noastre observă că cele mai populare sunt acoperirile realizate în culori pastelate sau neutre. Astfel de soluții decorează perfect spațiile complexe, iar ornamentele și modelele discrete subliniază individualitatea și scopul camerei în sine.

Catalogul magazinului nostru online conține mai multe categorii de tapete pentru living: 3D, pe bază de hârtie, vinil sau suport nețesut. Toate produsele sunt certificate și îndeplinesc următoarele caracteristici:

  • Posedă parametri ridicati de rezistență la rupere, practice în aplicare;
  • Diferă prin ușurința aplicării;
  • Nu se deformează atunci când este aplicat pe suprafața adezivilor și nu lasă dungi;
  • Nu se micșorează după uscare, au un aspect frumos și îngrijit chiar și atunci când este lipit pe suprafețe inegale.

Folosind produsele noastre, puteți realiza cu ușurință orice idee de design, puteți crea confort și bună dispoziție nu numai pentru dvs., ci și pentru oaspeții veniți în vizită.

Ce trebuie luat în considerare atunci când cumpărați tapet pentru hol?

Când cumpărați fototapet living în magazinul nostru online, ar trebui să țineți cont de următoarele nuanțe:

  • Paleta de culori să fie bazată pe stilul folosit în interior, locația și gradul de iluminare al sufrageriei;
  • Principiul unei abordări individuale – specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți pânzele care se potrivesc exclusiv preferințelor și dorințelor dvs. estetice;
  • Dimensiunile holului – pentru camere mici este cel mai bine să evitați tapetul cu imprimeuri mari și să utilizați diferite tehnici de design pentru a combina picturi de diferite culori și texturi;
  • Zonare. Combinând diferite imagini de fundal, puteți împărți vizual holul în mai multe zone;
  • Decorare – tapetul din hol poate fi modelat sau simplu.

În plus față de criteriile de mai sus, este important să țineți cont de propria atitudine – vizual, acoperirea nu trebuie să vă ”obosească” privirea, iar aspectul elegant ar trebui menținut o perioadă lungă de timp.

De ce este profitabil să cumpărați tapet de la noi?

În magazinul nostru online, puteți cumpăra tapet pentru living în Chișinău la cel mai bun preț. Numărul necesar de role va fi livrat cât mai curând posibil. Consultanții noștri sunt întotdeauna gata să vă ajute în alegerea și calcularea cantității exacte a materialului de finisare, astfel încât să nu plătiți în exces pentru surplusul rămas. De asemenea, oferim produse de o calitate excepțională care îndeplinesc standardele europene. Pentru a comanda rolele, trebuie doar să contactați managerul nostru prin telefon sau completând formularul de pe site!