Pentru copii

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Adeziv

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Înălțime

Lățime tapet

Lățime

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 657 de rezultate

Tapete pentru copii: soluții originale la prețuri avantajoase

Decorul pereților într-o cameră pentru copii are o importanță deosebită: de aceasta depinde dispoziția și starea de spirit a copilului! O mică lume de basm este amenajată cu ajutorul unor desene luminoase, povești amuzante și nuanțe plăcute. Pentru a obține efectul maxim, vă sugerăm să cumpărați tapete pentru copii în Chișinău. În magazinul nostru online veți găsi tot de ce aveți nevoie pentru dezvoltarea imaginației copilului dumneavoastră.

Cu toate acestea, la amenajarea camerei copilului părinții iau în considerare factori, cum ar fi siguranța, ecologia, funcționalitatea. Având în vedere acest fapt, magazinul online oferă o gamă largă de imagini de fundal pentru casă. Catalogul conține produse pe o bază pur ecologică, modele drăguțe, atât neutre, cât și pentru copii de diferite sexe. Prin urmare, folosind varietatea de imprimeuri, vă va fi ușor să creați în cameră acel fundal și atmosfera specială, care sunt inerente doar unei camere pentru copii.

Ce material este cel mai bine de folosit pentru decorarea unei camere pentru copii

Atunci când alegeți tapete pentru o camera de copii, primul criteriu care ar trebui luat în considerare este materialul din care este fabricat finisajul. Compoziția pânzelor ar trebui să includă componente exclusiv ecologice, fără substanțe toxice sau active din punct de vedere chimic.

Al doilea criteriu de selecție este rezistența materialului. Pânza nu trebuie să se rupă, să se deformeze sub influența umezelii și să nu se estompeze la soare. Având în vedere că abilitățile artistice sunt inerente majorității copiilor și primul strat pentru pictură este tapetul, cel mai bine este să alegeți un material lavabil.

Dacă decorul pentru camera copiilor este calculat pentru o perioadă mai lungă sau camera combină zone pentru băiat și fată, magazinul nostru online oferă o gamă largă de tapete ieftine care se vor potrivi perfect în interioruri mixte, atât pentru copii mici, cât și pentru adolescenți.

Tipuri de tapet pentru camera copiilor

Magazinul nostru online din Moldova oferă cea mai extinsă gamă de tapete care îndeplinesc standardele europene de calitate și siguranță a mediului. Linia produselor pentru camera copiilor este reprezentată de următoarele tipuri de baze:

  • Hârtie;
  • Flizelină;
  • Vinil;
  • Autoadeziv.

Managerii noștri vă vor ajuta să alegeți tapetul potrivit în funcție de parametrii și dorințele date. Toate produsele de finisare prezentate în catalogul nostru ușor se lipesc pe suprafețe, permițându-vă să neteziți cât mai mult posibil defectele peretelui. În plus, tapetul din camera copilului nu acumulează murdărie și praf, deci nu provoacă reacții alergice, este ușor de curățat și nu se estompează în timp.

Contează sexul bebelușului?

Tapetele pentru camera copiilor, prezentate de magazinul nostru online, pot fi alese pentru toate vârstele, atât pentru băieți, cât și pentru fete. Deci, viitorii bărbați se vor simți cu siguranță confortabili într-o cameră cu o tematică de automobile sau fotbal /sport. Iar atributele selectate cu pricepere vor sublinia temperamentul copilului. Pentru adolescenți, o soluție de stil excelentă ar fi decorarea camerei cu elemente modern sau de Hi-Teck.

Natura gingașă a fetițelor poate fi subliniată prin pânze romantice, delicate, decorate în tonuri de bej, roz, crem sau piersic. De asemenea, pentru domnișoare o soluție originală va fi un imprimeu floral, fluturi și elemente individuale de florărie.

Comanda în magazinul nostru online este profitabilă!

Pe lângă o gamă largă de produse de finisare, în magazinul nostru online veți găsi cele mai avantajoase prețuri pentru tapetele pentru copii. Costul pânzelor depinde de baza materialului, de specificul designului și de numărul de role. Livrarea comenzilor se efectuează la momentul convenit cu clientul. Plata se poate face în orice mod convenabil pentru Dumneavoastră.