Oficiu/Birou

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Adeziv

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Înălțime

Lățime tapet

Lățime

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 3608 de rezultate

Tapet de birou: specificicul produsului, o nouă abordare de selecție a pânzelor

Spre deosebire de camerele de zi, tapetul pentru birou necesită o abordare diferită atât în ceea ce ține de alegerea designului, cât și în alegerea materialului propriu zi a texturii acestuia. Există o explicație simplă a acestui lucru: un birou este o cameră în care ar trebui asigurată o atmosferă de lucru. Prin urmare, se face o alegere în favoarea unui design strict și destul de laconic. În plus, atunci când alegeți un finisaj pentru un spațiu de birou, luați în considerare și segmentul în care este implicată compania, numărul aproximativ al lucrătorilor, volumul și programul de lucru. Deci, puteți alege tapet pentru birou în nuanțe, texturi și din materialele corespunzătoare.

Ce tapet să alegeți?

Versiunea tradițională a tapetelor pentru office sunt pânzele realizate în culori neutre, cu un minim de desene sau absența lor completă. De regulă, acestea sunt suprafețe cu textură simplă sau tapet cu mici elemente geometrice / abstracte. Scopul principal al utilizării acestui material este de a promova și neutraliza fundalul. În magazinul nostru online veți găsi o varietate de modele cu nuanțe de culoare pentru decorarea elegantă a biroului atât în ​​culori strălucitoare, cât și în culori mai restrânse sau neutre. Tapetul de birou cu posibilitatea vopsirii este deosebit de popular în Moldova. În comparație cu tehnologia tradițională de vopsire a pereților, această soluție are un avantaj semnificativ: cu ajutorul pânzelor, puteți ascunde perfect micile defecte și denivelări ale pereților, ceea ce simplifică și accelerează semnificativ lucrările de reparație.

Tipurile de materiale

Catalogul nostru conține următoarele tipuri de tapet pentru birou:
  • Pe bază de hârtie – sunt cele mai simple și mai ieftine la preț;
  • Pe bază de flizelină – po fi folosite ca opțiune de compromis, de asemenea, este propusă cea mai largă gamă de prețuri;
  • Pe bază de fibră de sticlă – aceasta este cea mai spectaculoasă, scumpă și frumoasă versiune de tapet, cu ajutorul căreia puteți crea o atmosferă și un stil confortabil în orice spațiu de birou.

Specificitatea produsului. De unde poate fi cumpărat în Moldova

Când rezolvați problema amenajării unui birou în Chișinău sau oriunde în Moldova, vă recomandăm să acordați atenție gamei de imagini de fundal tematice prezentate în magazinul nostru online. Experții noștri vă vor ajuta să alegeți pânze pe baza caracteristicilor de utilizare a camerei (poate fi un birou obișnuit, recepție, hol, cameră de odihnă sau zonă de luat masa) și necesitățile tehnice. Cea mai bună opțiune pentru birourile aglomerate, desigur, va fi tapetul realizat din materiale rezistente la uzură care pot rezista și la curățări repetate. Totodată, pentru biroul șefului, este mai bine să alegeți o opțiune mai elegantă. Proiectarea generală a spațiilor este aleasă în funcție de domeniul de aplicare al companiei. Puteți sublinia acest lucru utilizând tapet foto în birou. De asemenea, este important să redați posibilele dezavantaje ale spațiului utilizat: dacă grinzile podelei sau alte elemente ale structurii clădirii ies în evidență, acestea pot fi evidențiate sau, dimpotrivă, ascunse aplicând vopsea de culoare din aceeași paletă ca și tapetul. Astfel, după ce ați studiat toate aceste nuanțe, puteți alege cu ușurință produsul de care aveți nevoie. Puteți cumpăra tapet pentru birou în Chișinău completând pur și simplu un formular de pe site-ul companiei noastre. Pentru a face acest lucru, trebuie să specificați codul produsului și cantitatea necesară. Managerii noștri vă vor contacta pentru a afla alte detalii – adresa de livrare și informația de contact. În showroom-ul nostru virtual veți găsi cele mai bune opțiuni a materialelor de finisare pentru toate tipurile de spații. De asemenea, veți fi plăcut surprinși de prețul tapetului, care este cel mai atractiv din acest segment de piață!