Tapet grafic

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Lățime tapet

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 22 de rezultate

Tapet grafic cu livrare în Moldova

Găsirea decorului perfect al pereților este un proces serios, deoarece va determina atmosfera predominantă în cameră, confortul șederii dvs. și costul reparațiilor. Când sarcina este de a transforma interiorul în cel mai scurt timp posibil și cu o investiție moderată de fonduri, oferim să cumpărăm tapet în magazinul nostru online. Acestea combină tot ceea ce este cerut de consumatorii:
 1. Plasticitate și ușurință de lipire. Chiar dacă aceasta este prima dvs. încercare de a face reparații în sufragerie, dormitor etc., totul va merge rapid și fără probleme, trebuie doar să urmați instrucțiunile producătorului materialului de finisare.
 2. Hipoalergenic. Catalogul nostru prezintă produse certificate care au trecut numeroase verificări, astfel încât să puteți fi 100% sigur de siguranța imaginilor de fundal.
 3. Practic. Dacă stratul de acoperire se murdărește, va fi posibil să îl curățați fără probleme.
 4. Spațiu pentru experimente creative. Producătorii oferă o varietate de culori și modele care pot fi combinate între ele în design, creând un spațiu interior care să reflecte personalitatea proprietarului.
 5. O textură plăcută care te face să vrei să atingi peretele.
Sarcina cumpărătorului este de a determina preferințele, bugetul și de a comanda imagini de fundal originale pe site și ne vom asigura că puteți începe reparația fără întârziere!

În ce cazuri este un tapet cu un model grafic o alegere excelentă?

Imaginile de fundal foto sunt considerate universale, deoarece arată grozav în interiorul unui apartament, al unei case private și chiar al spațiilor de birouri. Deși desenul și prețurile joacă un rol important, de exemplu, imaginile de fundal grafice sunt rareori alese pentru transformarea unei camere a copiilor, deoarece în ele predomină tonurile pastelate, iar copiii, de regulă, le plac culorile strălucitoare.În schimb ele pot fi alese pentru proiectarea camerei de zi, bucătărie, hol, dormitor, studiu și chiar baie, trebuie doar să analizați desenele și nuanțele pentru a obține armonia compoziției generale de design. Designul cu elemente grafice este ales de cunoscători de concizie, eleganță și rafinament. Având în vedere această opțiune de decorare interioară, ar trebui luate în considerare unele caracteristici:
 • claritatea liniilor;
 • fără semitonuri;
 • bază albă;
 • lovituri negre contrastante;
 • utilizarea activă a contururilor;
 • discret și ușurință.
Apropo, nu este necesar să alegeți aceleași desene pentru toți pereții – cu ajutorul diferitelor nuanțe și modele, mai multe zone funcționale pot fi alocate în cameră: pentru dormit, pentru primirea oaspeților, pentru gătit, pentru muncă, pentru citirea cărților lângă șemineu etc. în camerele copiilor pot fi folosite ca o completare a materialelor de finisare mai luminoase pentru a reduce sarcina vizuală.

Condiții atractive de cumpărare pe site tapete.md

Prin colaborarea cu lumea Tapetelor, clienții pot conta pe:
 • prețuri avantajoase pentru toate articolele din catalog;
 • actualizarea constantă a gamei de modele – partenerii noștri sunt doar producătorii de încredere, cum ar fi A.S. CREATION, se numără printre partenerii noștri;
 • materiale de înaltă calitate-imaginile noastre de fundal grafice sunt vândute cu garanție, posibilitatea de schimb sau rambursare dacă sunt detectate defecte;
 • suport consultativ gratuit – puteți obține răspunsuri la orice întrebări prin telefon sau online, scriind managerului în chat;
 • diverse promoții și oferte speciale;
 • economii de timp datorită formatului de cumpărare la distanță;
 • livrarea promptă în Chișinău și pe întreg teritoriul Moldovei-termenele de executare a comenzilor sunt negociate în etapa de confirmare a achiziției și sunt respectate în mod clar.

Tapet Chișinău