Retro

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Înălțime

Lățime tapet

Lățime

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez toate cele 8 rezultate

Imagini de fundal Retro de la producătorii europeni verificați

Crearea unui interior frumos și în același timp practic necesită atenție la fiecare detaliu. Stilul Retro este cel mai potrivit pentru cunoscătorii soluțiilor vizuale clasice. Pentru ca compoziția să arate armonioasă, în primul rând, este necesar să alegeți materialul de finisare potrivit pentru pereți. Conform raportului dintre proprietățile funcționale și estetică, tapetul retro va fi cea mai bună opțiune – acestea pot fi utilizate în proiectarea camerelor de orice dimensiune și configurație, fără a cheltui mult efort și timp pentru reparații. În magazinul nostru online puteți cumpăra produse elegante de mărci europene celebre, cum ar fi RASCH, cu livrare și o garanție oficială a calității. Catalogul este actualizat în mod regulat, iar prețurile sunt accesibile – alegeți și plasați o comandă online în orice moment!

Caracteristici ale tapetului în stil retro

În ciuda apariției materialelor de finisare în diferite stiluri: avangardă, modernă, minimalism etc., clasicele rămân mereu în tendință. Concentrându-se pe parcele concise și nuanțe moi, puteți crea o compoziție de design memorabilă care nu va pierde relevanța pentru o perioadă lungă de timp și va fi perfectă pentru starea dvs. de spirit. Imaginile de fundal în stil Retro au următoarele diferențe:
 •  stil antic;
 • Compatibilitatea imaginii – puteți combina un tip de tapet cu altul, obținând personalizarea maximă a finisajului;
 • Finețea liniilor;
 • Absența bruscă a tranzițiilor de culoare;
 • predominanța nuanțelor pastelate;
 • textură pronunțată;
 • modele vintage.
Ca și alte tapete foto, ele sunt ușor de curățat de praf și murdărie, nu sunt greu de lipit și rezistă calm la contactul cu umiditatea sau razele ultraviolete. În lista de avantaje, merită, de asemenea, să anulați puterea și posibilitatea combinării cu imagini de fundal mai luminoase – această tehnică este adesea folosită atunci când aranjați camere cu mai multe zone funcționale. Puteți conta pe practică și estetică numai dacă cumpărați produse cu adevărat de înaltă calitate. Dacă aveți îndoieli că materialele care vă plac nu se vor combina, scrieți – ne într-un chat online sau apelați numărul de telefon afișat pe site-consultantul va fi bucuros să vă ajute să determinați alegerea. Designerii profesioniști nu recomandă tapet retro pentru întreaga casă sau apartament, doar o cameră, de exemplu, un birou sau o cameră de zi, poate fi decorată în acest stil. Există multe exemple de fotografii pe Internet care vor stimula zborul imaginației și vor ajuta la crearea unei compoziții unice.

Imagini de fundal foto de înaltă calitate cu livrare în Moldova

Dacă doriți să vedeți note de aristocrație în interior, dar în același timp să vă încadrați în buget, este logic să achiziționați materiale în magazinul nostru online specializat. Facem toate eforturile pentru a ne asigura că clienții lumea Tapetelor sunt mulțumiți de toate aspectele cooperării:
 1. Selectăm cu atenție furnizorii, lucrând cu producătorii fără intermediari.
 2. Adăugăm în mod regulat articole noi în sortiment.
 3. Acceptăm comenzi pe siteul tapete.md organizăm expedierea mărfurilor non-stop și cât mai repede posibil.
 4. Oferim o garanție și servicii conexe ca partener oficial al mărcilor europene.
 5. Asigurăm livrarea în Chișinău și pe teritoriul Republicii Moldova fără întârziere și oferim servicii de transport gratuit unor categorii de clienți.
 6. Stabilim prețuri accesibile și facem reduceri la unele articole din catalog.
 7. Oferim informații detaliate și fotografii reale ale mărfurilor.
Utilizați ocazia de a cumpăra imagini de fundal retro rapid și în condiții atractive pentru a transforma bucătăria, camera de zi, dormitorul sau holul!