Classic

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Lățime tapet

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 2894 de rezultate

Tapetul în stil clasic

Interiorul clasic este întotdeauna la modă, elegant, expresiv, indiferent cât de modern s-au schimbat. Mulți oameni respectabili consideră acest stil cel mai eficient mod de a sublinia statutul și sofisticarea situației. Atunci când vă proiectați casa în conformitate cu canoanele clasicilor, în primul rând, trebuie să acordați atenție selecției tapetului potrivit. Ei sunt cei care au sarcina de a stabili tonul principal pentru interior. Tapetele clasice- astăzi sunt prezentate într-o gamă largă în magazinul nostru online Lumea Tapetelor. De înaltă calitate, stilate, spectaculoase - vor deveni un adevărat decor al oricărei încăperi, subliniind gustul rafinat și delicat al proprietarilor.

Caracteristicile tapetului clasic: o prezentare generală a opțiunilor

Tapetului clasic-se evidențiază prin: calitatea impecabilă, utilizarea materialelor ecologice pentru fabricarea pânzei, un design expresiv care combină note de rafinament și lux. Clasicii includ elemente din diferite stiluri ale erelor trecute (rococo, imperiu, baroc), astfel alegerea pentru fiecare client este nelimitată. Pentru camera de zi, puteți alege tapet cu pictură ornamentată, desene volumetrice luminoase și luxuriante, modele rafinate și expresive.E posibilă o combinație armonioasă din: monograme și opțiuni cu dungi, dacă pânzele sunt realizate în aceeași schemă de culori. Pentru a face acest lucru, producătorii moderni de imagini de fundal de elită oferă colecții care iau în considerare combinația și posibilitatea de a folosi pânze pentru zonarea spațiului. Clasicul este perfect pentru dormitor. Aici, modelele în nuanțe de culori moi ar fi mai potrivite, contribuind la calm și relaxare înainte de culcare. Designul poate fi realizat într-o varietate de moduri:
 • modele naturale;
 • pictura cu flori, incl. exotice și compoziții din vegetație;
 • desene originale, în care, dacă te uiți cu atenție, poți vedea păsări magice;
 • bijuterii rafinate (un indiciu de pandantive scumpe etc.).
În același timp, nimeni nu a anulat dungile, liniile clare și simetrice. Modelele pot fi mari, mici și aici, fără restricții stricte. În soluțiile de culoare, imaginile de fundal clasice dezvăluie și posibilitățile de implementare a oricărei idei creative. Pot fi:
 • în culori calde de nisip;
 • fildeș și șampanie;
 • in nuante deschise si delicate de roz, albastru, masliniu;
 • in culori maro placute si moi;
 • precum și altele mai saturate - liliac, violet, albastru etc.
După cum puteți vedea, tapetele clasice din interior sunt diferite, dar atunci când le alegeți, merită să luați în considerare armonia tuturor camerelor, ar trebui să fie decorate în acelasi stil.

Achizitie profitabila de tapete create special pentru stilul clasic

Daca doriti sa cumparati tapet pentru amenajarea unui interior clasic, atunci in catalogul nostru veti găsi cu siguranță varianta perfectă!Am adunat pentru tine colecții uimitoare de la cei mai buni producători, așa că avem o soluție pentru fiecare gust. Pe site-ul tapete.md vei găsi idei ce nu sunt in alte magazine din Chisinau. Poti alege de la noi modelele ideale pentru decorarea oricărui spațiu: pentru bucatarie si hol, pentru dormitor si antreu, pentru birouri si camere de oaspeti. În același timp, aveți garantat:
 • calitate impecabilă;
 • prețuri moderate pentru bunurile de elită;
 • expediere și livrare rapidă în toată Moldova.
Dacă aveți întrebări - adresațile managerilor noștri! Puteți face acest lucru scriind pe chat sau lăsând telefonul pentru un apel. Suntem gata să vă ajutăm să găsiți cea mai bună soluție care vă va mulțumi cu siguranță!