Loft

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Lățime tapet

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 47 de rezultate

Tapetul în stil Loft este cel mai bun plus pentru un interior neobișnuit

Este necesar să începeți renovarea în dormitor, bucătărie, hol, living sau birou cu alegerea stilului și materialelor ideale. Acum, tendința sunt soluțiile interioare non-standard care vă permit să subliniați bunul gust al proprietarilor și să le dezvăluiți individualitatea. Din ce în ce mai des, locuitorii Chișinăului și a altor orașe se opresc la designul în stil loft, care se caracterizează prin concizie, creativitate în detalii și realizarea echilibrului culorilor prin combinarea diferitelor acoperiri. Pentru decorarea pereților, este mai ușor și mai profitabil să folosiți tapet de mansardă, capabil să imite tot felul de materiale, de la diferite tipuri de lemn până la beton. Catalogul nostru prezintă produse ale unor mărci europene de top, cum ar fi Marburg, care pot fi comandate în câteva minute și la un preț atractiv. Livrăm pe teritoriul Moldovei de către transportatori de încredere și furnizăm toate documentele de însoțire necesare pentru materialele de finisare. Evaluați sortimentul și cumpărați imagini de fundal care vor arăta cel mai bine în interior!

Caracteristici ale tapetului în stil Loft

Originea stilului loft, care se bucură acum de popularitate la nivel mondial, a avut loc în anii 1940. La acea vreme, personalitățile creative au început să folosească facilitățile de producție ale fabricilor închise din SUA pentru a-și întruchipa ideile artistice. Inițial, acolo au avut loc concerte de muzică, expoziții și alte evenimente culturale, dar treptat americanii bogați s-au îndrăgostit de mansardă, iar în timp fanii au apărut în diferite părți ale lumii. Tapetul în stil Loft adaugă armonie interiorului cu elemente de diferite stiluri, iar fiecare proprietar de casă sau de birou poate decide singur ce nuanță va arăta optim în compoziția creată:
 • negrul este folosit atunci când trebuie să faceți interiorul cu adevărat original datorită contrastului dintre culoarea pereților și mobilier;
 • griul este cea mai frecvent utilizată nuanță care vizualizează cel mai bine textura;
 • albul poate fi folosit ca fundal sau pentru vopsirea unui singur perete pentru a extinde și" descărca " spațiul;
 • cafeniul este ideal pentru bucătărie și sufragerie, unde este important să creați o atmosferă confortabilă.
Tapetul Loft diferă de alte materiale de finisare în absența detaliilor luminoase și a liniilor ascuțite. Accentul se pune pe tonuri și parcele simple, precum și pe imitarea altor materiale, de exemplu, ele pot fi folosite pentru a crea iluzia zidăriei sau a tencuielii texturate.

Imagini de fundal foto de înaltă calitate în catalogul lumea Tapetelor

Magazinul nostru online vă oferă posibilitatea de a cumpăra materiale de finisare pentru pereți cu o garanție de calitate. Efectuăm livrări direct de la producători, așa că suntem siguri că tapetul nostru este în stil Loft:
 1. Potrivit pentru camere de diferite scopuri.
 2. Rezistă bine la umiditate și la schimbările de temperatură.
 3. Rezistent la razele UV (nu se estompează).
 4. Nu cântăresc și nu aglomerează spațiul.
 5. Ele diferă în realismul imaginilor datorită utilizării echipamentelor de înaltă precizie în producție.
 6. Se încântă cu o varietate de culori și texturi.
 7. Ele sunt ușor de curățat și nu acumulează praf.
 8. Respectă cerințele de siguranță a mediului.
 9. Se fixează rapid și ușor pe suprafață.

Ce tapet să alegeți: sfaturi pentru cumpărători

Când căutați cele mai bune imagini de fundal în stil loft de pe site tapete.md trebuie luate în considerare următoarele puncte:
 • colorarea mobilierului și a obiectelor decorative;
 • scopul și caracteristicile camerei [formă, zonă] ;
 • iluminarea camerei;
 • înălțimea tavanului;
 • preferințe personale;
 • efectul pe care doriți să îl produceți prin crearea unei compoziții interioare.