Baroc

Preț

 MDL MDL

Tipuri

Producători

Simboluri de tapet

Colecții

Ajustare/Raport desen

Culoare

Desen

Lățime tapet

Lungime tapet

Material

Stil

Suport/Bază

Utilizare

Afișez 1–12 din 92 de rezultate

Tapet spectaculos și stilat în stil baroc

În interiorul casei de mulți ani, stilul baroc a fost considerat cea mai elită direcție, astăzi este folosit și el, fiind simbolul luxului, subliniind frumusețea interiorului. Unul dintre elementele obligatorii ale unei case decorate în acest stil este tapetul potrivit. Ele vor stabili tonul de bază și vor sublinia efectul de design dorit. Puteți cumpăra pânze elegante în Chișinău și Moldova din magazinul nostru online. Vă oferim un catalog de tapet baroc cu o selecție uriașă de modele și culori care pot adăuga aristocrație casei dvs., fast și rafinament decorațiunii interioare, dar fără a o priva de confort. La Lumea Tapetelor vi se ofera cea mai inalta calitate la cele mai avantajoase conditii.

Ce caracteristici ar trebui să îndeplinească tapetul în stil baroc?

Acesta este un stil „pretențios”, există multe nuanțe după care se determină apartenența la acesta. Să ne uităm la câteva caracteristici care sunt importante pentru imagini de fundal.
  1. Designul are ca scop accentuarea pretențioșiei și pompozității,luînd în considerare și concentrarea pe spațiul liber, camerele spațioase. De exemplu, tapetul în culori pastelate cu o dungă verticală strictă va ajuta la ridicarea vizuală a tavanelor, iar pânzele de culoare deschisă fără modele sau cu un model ușor, moale, rotunjit ajută la extinderea spațiului.
  2. Conform schemei de culori - Klondike, puteți alege dintre multe nuanțe. Pentru camera de zi, opțiunea ideală sunt modelele cu nuanțe de aur, albastru, smarald, roșu. Dacă tapetul este ales pentru dormitor în stil baroc, atunci gama bej, azur deschis este bine potrivită. Verdele și maro sunt o opțiune de câștig pentru toate în încăperile de lucru.
  3. O trăsătură caracteristică a tapetului în stil baroc sunt modelele de diferite forme ornate. Monogramele și ornamentele împletite cu bucle dau un ton sublim și nobil pentru design, într-un fel seamănă cu camerele regilor. În modelele ornate, este vizibil un motiv floral (frunze, ghirlande de flori, tulpini cataratoare). Există, desigur, chiar și linii verticale.
  4. Tapetul cu pictură artistică este folosit și în interiorul baroc (fonduri strălucitoare și buchete bogate de flori, de exemplu). În Evul Mediu, artiști talentați au fost invitați pentru aceasta, în vremea noastră există posibilitatea de a cumpăra pânze gata făcute cu o pictură foarte expresivă și spectaculoasă aplicată.
  5. Una dintre caracteristicile importante este simetria. Pe pereți, modelele de tapet ar trebui să se potrivească cu acuratețe perfectă. Armonia și integritatea compoziției în acest stil ar trebui să fie de 100%.
Barocul se caracterizează prin posibilitatea de a combina ambele scheme de culori și tapet cu alte materiale de finisare. Pânzele vor crea accentul dorit, subliniat rafinat de muluri, tencuieli decorative etc.

Procurarea tapetului baroc: de ce este mai profitabil să comanzi de la noi?

Magazinul nostru online oferă o selecție largă de pânze, al căror design este conceput exact pentru stilul de care aveți nevoie. Toate produsele prezentate pe site-ul tapete.md sunt de o calitate impecabilă, vor rezista mulți ani fără a-și pierde luxul și prezentabilitatea. Puteți cumpăra de la noi imagini de fundal în stil baroc pentru orice cameră, în sortiment există opțiuni rafinate pentru:
  • living;
  • sala de mese;
  • dormitoare;
  • hol;
  • camere de lucru.
Avem prețuri adecvate, oferim servicii moderne, servicii prompte si expediere rapidă a marfurilor către cumpărător. O comandă poate fi plasată în câteva clicuri pe site sau contactând managerul magazinului prin telefon.